Harmonie Ensemble

2ª SIMFONIA DE J. BRAHMS

23 de maig
23 de maig

23 de maig de 2021

Harmonie Ensemble

Harmonie Ensemble

2ª SIMFONIA DE J. BRAHMS

HARMONIE ENSEMBLE és un grup de músics professionals de la província de València, tots ells integrants d'orquestres o bandes professionals i/o professors de conservatoris de música, que realitza una intensa labor educativa i cultural amb la realització de concerts i organització de cursos i activitats musicals. El seu director artístic i musical és Pascual Cabanes.

Han actuat en multitud de localitats de la comunitat valenciana o fins i tot en festivals com el de la Setmana de Música Religiosa de Conca o el festival de música a la primavera de Villarrobledo (Albacete). A més, compten amb el seu propi cicle de concerts a la Comarca del Camp de Túria, Cicle Harmonie.

Harmonie Ensemble ha realitzat també concerts sota la direcció de mestres convidats com Álvaro Albiach, Rubén Gimeno, Miguel Romea, Andrés Salado, José Miguel Rodilla, Salvador Sebastià, Andrés Valero, Christian Karlsen, Manuel Galduf, Francisco Javier Gutiérrez, Miguel Vidagany, Roberto Forés, etc., abastant tot tipus de repertori per a orquestra de cordes o de cambra o ensemble de vent o mixt.

PROGRAMA

J. BRAHMS    DANSES HONGARESES NÚM. 5, 6 y 7

J. BRAHMS    SIMFONIA NÚM. 2 EN RE MAJOR OP.73Preus

Pati de butaques 12
Amfiteatre 12
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.