Ximo Tebar Brazilian Jazz Project

Jazz Panorama 2020

24 de juliol
24 de juliol

24 de juliol de 2020

Ximo Tebar Brazilian Jazz Project

Jazz Panorama 2020

Als Jardins de l'Hort de Trénor

Artista convidat: GLADSTON GALLIZA

Fa més de tres dècades, el guitarrista, compositor i productor valencià de jazz Ximo Tébar va començar a promoure els seus propis projectes fusionant el jazz amb la música mediterrània. El resultat d'aquest extraordinari treball de recerca li ha portat a ser distingit com a creador del Son Mediterrani, un so jazz amb sabor i fragància flamenc-mediterrània, Jazz amb sabor de mar. Ximo és un gran coneixedor de la tradició jazzística i la seua manera de tocar la guitarra ha sigut recolzada públicament per destacats mestres del jazz com Benny Golson i George Benson. Ha realitzat gires i enregistraments amb grans mestres del jazz com Johnny Griffin, Benny Golson, Lou Donaldson, Joey DeFrancesco, Lou Bennett, Dr. Lonnie Smith, Joe Lovano, Arturo O'Farrill, Tom Harrel, Dave Schnitter, Idris Muhammad, entre molts altres. 

La seua extensa discografia (19 àlbums com a líder), els nombrosos premis que ha rebut, dues vegades consecutives premi nacional Millor Solista de Jazz del Ministeri de Cultura 1989-90, dos premis Dexter Gordon's Award per RTVE Jazz Entre Amigos 1991, IAJE Nova York Education Academy Jazz Award 2007, etc., les excel·lents crítiques rebudes, i especialment la modernitat i l'eclecticisme de la seua música, l'han portat a ocupar un lloc especial en el món del jazz contemporani. En Brazilian Jazz Project està acompanyat per Gladston Galliza, una veu poètica del Brasil plena de matisos que la fan comparable a la de grans com Toninho Horta, Djavan, Milton Nascimiento o Antônio Carlos Jobim.

Com arribar als Jardins de l'Hort de Trénor


S'aplicaran les següents mesures sanitàries i d'higiene:

- Serà obligatori l'ús de màscares per a accedir al recinte i durant l'espectacle.

- Es recomana guardar la distància social en zones comunes i accessos.

- Hi haurà gel hidroalcohólico en accessos i zones comunes.

- L'entrada i eixida es realitzarà de manera gradual i ordenada. Seguint en tot moment les indicacions del personal.

- Es realitzarà neteja i desinfecció diària abans i després de cada espectacle.

- Complim amb les restriccions d'aforament proposades en cada moment per les autoritats sanitàries.

#SiguemResponsables #SomCultura


Guitarra
Ximo Tebar
Piano
Will Martz
Baix
Xavi Alamán
Bateria
Héctor Gómez
Veu
Gladston Galliza

Preus

Aforament sense numerar 15€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

No hi ha descomptes
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: