Victoria viene a cenar

18 de novembre
18 de novembre

18 de novembre de 2022

Victoria viene a cenar

UNA TROBADA ATEMPORAL ENTRE CLARA CAMPOAMOR I VICTORIA KENT

Clara Campoamor ha convidat a Victoria Kent a sopar. Ho té tot preparat; el saló, el sopar i el vi. Clara sap que es tracta de la nit decisiva, la seua única oportunitat per a aconseguir l'objectiu que tant ha anhelat durant tota la seua vida i que creu tan necessari per a honrar la història de totes les dones espanyoles i la seua pròpia. Aconseguirà Clara que Victoria es penedisca d'haver-li negat en 1931 el vot a la dona?

És impactant que dues dones tan representatives i importants per a la història d'Espanya i de la democràcia siguen tan poc conegudes hui dia. Un dels desitjos de VICTORIA VIENE A CENAR és fer un recorregut per les seues biografies a través d'una trobada fictícia entre elles, que lamentablement mai va arribar a succeir. És necessari recordar les seues vides, les seues lluites, els seus assoliments. És necessari donar a conéixer als nostres referents femenins i aprendre d'elles, homenatjar-les i veure les similituds existents entre els seus esforços per aconseguir avançar en igualtat en la seua època i la nostra, perquè encara tenim molt camí per caminar.


Autora
Olga Mínguez
Direcció i adaptació
Carmen Nieves
Intèrprets
Tiffani Guarch
Rebeca Fer

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: