Vaquero

EL NOU SHOW DE JJ VAQUERO

12 de juny
12 de juny

12 de juny de 2021

Vaquero

Vaquero

EL NOU SHOW DE JJ VAQUERO

Vaquero, en el seu espectacle VAQUERO, fa el que sol fer Vaquero. Si el coneixes, ja saps del que et parlem i, si no el coneixes, veuen a veure-lo i així ja sabràs una cosa més.

Guionista i col·laborador d'El Hormiguero d'Antena3 TV, col·laborador de YU: No te pierdas nada, de 40 Principales i Hoy por hoy de la SER, còmic del Club de la Comedia, col·laborador de Cero en Historia i guionista en les edicions 29, 30 i 31 de la Gala de los Goya.Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.