Tria Torrent | L'Auditori Torrent

Tria Torrent

Tries tu. Programes tu

Tu decideixes part de la programació de l'Auditori. Obrim l'Auditori de Torrent a la participació ciutadana i et convidem a triar els espectacles que t'agradaria veure la pròxima temporada. Entra i tria entre les nostres propostes: monòlegs, dansa i espectacles familiars.


Tria entre les nostres propostes fins al 12 de febrer.


Monòlegs el 10 d'abril de 2021

PABLO DE LOS REYES & RAFA ALARCON

Un espectacle per a gaudir, amb o sense parella, en el qual repassarem la gesta de viure amb la teua parella i altres esdevenirs de l'amor.

PATRICIA ESPEJO

Gaudeix d'aquesta especialista en humor absurd (o humor superrealista) que es val de les situacions més absurdes o incoherents per a generar el riure en el públic.

JESÚS MANZANO

Riallades garantides amb el guionista i monologuista de programes com "Más de uno con Alsina" d'Onda Cero i "El Hormiguero"d'Antena 3.

Dansa el 14 de maig de 2021

VIGOR MORTIS

Qui no s'ha preguntat alguna vegada si existeix el més enllà? VIGOR MORTIS, de la companyia OtraDanza, ens parla d'aqueix altre costat, intempèrie del desconegut.

PÉLVICO

PÉLVICO, de la companyia OtraDanza, és un muntatge que, lluny d'eludir l'obvie, el subratlla. Una obra pensada, coreografiada i interpretada per dones. No sobre la dona, si no des de la dona.

10 SONETOS

10 SONETOS és una peça de la companyia OtraDanza interpretada entorn dels sonets de Garcilaso de la Vega. Deu paisatges i escenes ballades, al costat de les seues paraules en veu en off i les composicions de Johann Sebastian Bach.

Teatre familiar en valencià el 5 de juny de 2021

EL MAG D'OZ

Un gran viatge ple d'humor, màgia, cançons i diversió està apunte de començar. Dorothy i els seus amics t'esperen en el Món de Oz.

LA SIRENETA

Ariel, una jove sirena que somia amb eixir de la mar, viurà una gran aventura al costat de tots els seus amics. Flandi, Sebas, El Professor Marí i Mari la Calamari, entre altres, t'esperen.

EL GEPERUT DE NOTRE DAME

Inspirada en la novel·la clàssica de Víctor Hugo, ens conta les heroiques aventures de Quasimodo, el dolç i solitari campaner de Notre Dame.