Trash!

Yllana & Töthem

03 de març
03 de març

03 de març de 2024

Trash!

Yllana & Töthem

Un espectacle de percussió i diversió per a tots els públics

Producciones Yllana i Töthem s'uneixen per a donar lloc a 'Trash!', un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, fent-nos reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat. Bombones de butà, paraigua, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses de fem... Qualsevol element que cau en mans d'estos operaris, és transformat en vistosos números musicals plens d'enginy i humor. Ves amb compte! El seu eixelebrat talent és contagiós.


Direcció artística
David Ottone
Intèrprets
Bruno Alves
Frank Mark
Gorka González
Miguel Ángel Pareja
Felipe Dueñas
Durada
80min.

Preus

Pati de butaques 18
Amfiteatre* 12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: