Toni Bright | L'Auditori Torrent

08 de maig de 2021

Toni Bright

PRÒXIMAMENT A LA VENDA

UN DELS MENTALISTES MÉS PRESTIGIOSOS D'ESPANYA

Alguns el cataloguen com el millor mag de la ment d'Espanya; uns altres com el mentalista més prestigiós del país. Desprén sorpreses i desperta entusiasme pels escenaris. Li encanta deixar bocabadat al públic. No hi ha dubte, ens referim a TONI BRIGHT, el mag de la ment, mentalista espanyol per excel·lència. Ha recorregut gran part dels teatres nacionals donant a conéixer el poder de la ment. Aquest mentalista espanyol no sols ha actuat damunt dels escenaris, sinó també en platons televisius i estudis radiofònics.

Màgia de la ment i emoció s'uneixen per a oferir VOLVER A CREER, sinònim d'emoció, fascinació i participació. Emoció per conéixer en directe al considerat un dels millors mags de la ment i mentalistes d'Espanya. Fascinació per descobrir les múltiples habilitats que és capaç de realitzar amb la ment. Participació perquè el protagonista és el públic.Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.