Sunken Screens

10 de febrer
10 de febrer

10 de febrer de 2024

Sunken Screens

Un homenatge al seté art, amb un toc elegant i diferent

Sunken Screens, nom que deriva de la cançó de David Bowie "Life on Mars?", és un grup de música format per Honorio Barranco i Pepe Mallent, dos cirurgians que es van conéixer per la seua professió i de la qual va sorgir una amistat forjada per la seua afició a la música.

El projecte i gravació del disc Sunken Screens naix com a fruit d'eixa gran amistat, a partir de la selecció de temes molt diversos però amb dues condicions: la primera, havien d'haver aparegut en pel·lícules i sèries. La segona, havien de ser temes als quals pogueren aportar un punt de vista diferent de l'original. Encara que inicialment este projecte pretenia ser molt nu, amb veu, guitarra i violoncel, l'estudi els va atrapar i, de la mà de José Luis Macías, músic compositor i productor referent en el panorama musical espanyol, han introduït més arranjaments deixant alguns temes com a testimonis del concepte original.

Envoltats d'un elenc de grans músics de l'escena rock (Salva Ortiz, Jesús Barranco, Nacho Mañó, Loy Bittersweet, Dofo Barberá i el propi Macías) i de l'escena clàssica (Emiliano Pérez i Samuel C. Ledesma, este últim violoncel·lista i artífex de gran part dels arranjaments de cordes del disc), la presentació del projecte en directe va tindre lloc al desembre de 2022.Preus

Pati de butaques 18
Amfiteatre* 15
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: