Sole Giménez. Celebración

JAZZ PANORAMA 2024.

19 de juliol
19 de juliol

19 de juliol de 2024

Sole Giménez. Celebración

Sole Giménez. Celebración

JAZZ PANORAMA 2024.

Com arribar als Jardins de l'Hort de Trénor

UNA DE LES VEUS MÉS DESTACADES I PRODIGIOSES DEL NOSTRE PAÍS

Cantant, autora i compositora. Vocalista i compositora durant 23 anys del grup Presuntos Implicados, del qual s'extrauen cançons que formen part de la banda sonora de les nostres vides: 'Todas las flores', 'Cómo hemos cambiado', 'Alma de blues', 'Mi pequeño tesoro'...

En 2006, Sole Giménez decidix continuar amb la seua carrera musical en solitari, consolidant el seu estil i personalitat en cadascun dels 10 discos que fins a la data ha editat.

L'artista festeja 40 anys de trajectòria amb la gira 'Celebración', en la que es retroba amb les grans cançons tant de la seua època amb Presuntos Implicados com de la seua carrera en solitari, en un passeig per diferents estils que van des del pop a la bossa nova o el bolero. Una oportunitat única per a veure a una de les veus més prodigioses i destacades del nostre país. 


 JARDINS DE L'HORT DE TRÉNOR. Obertura de portes, taquilla i cafeteria des d'una hora abans de l'inici dels concerts.


Preus

General 20€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

NO HI HA DESCOMPTES
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: