Sé infiel y no mires con quién

Amb Josema Yuste i Teté Delgado

18 d'octubre
18 d'octubre

18 d'octubre de 2020

Sé infiel y no mires con quién

Amb Josema Yuste i Teté Delgado

El gran èxit dels 70s que va fer riure a tota una generació

Se infiel y no mires con quién ha batut tots els rècords coneguts de permanència, espectadors i riallades, en la història del teatre en espanyol. Una comèdia que només anava a cobrir la temporada d'estiu. Però ai! amic, es va tirar 14 temporades completes a Madrid. La màgia del teatre. Com va dir José Sacristán recentment en televisió: "És una obra mestra total".

Se infiel y no mires con quién conta la història de Luis, propietari d'una editorial de llibres per a xiquets en hores baixes. El seu soci i amic Álvaro, amb el qual comparteix oficina, li demana que li preste el seu apartament a la nit per a 'entretindre' a la seua última conquesta. Però al mateix temps Rocío, la dona d'Álvaro, també ha sol·licitat l'apartament per a aqueixa mateixa nit a Bea, dona de Luis. Vaja embolic de faldes i pantalons!. Però és que a més ningú sap que Óscar, el dissenyador d'interiors que ha estat decorant l'elegant pis durant els últims 3 mesos i la seua amant, l'empleada de la llar de la casa, han decidit que aqueixa mateixa nit provaran el nou llit redó. Quan els tres grups de persones coincideixen la mateixa nit a l'apartament, esperant trobar-lo buit, es produeix el caos. I enmig de tot aqueix garbull, se li presenta a Luis l'oportunitat de rellançar la seua editorial en un escenari gens adequat.

La comèdia que va fer riure a tota una generació i que es continua representant en els teatres de tot el món arriba ara en una nova versió i direcció de Josema Yuste i amb la coordinació general de Jaime Azpilicueta. Hi ha dues coses molt saludables en la vida, el riure i... això. Posem-les en pràctica. Per favor, ara solament la primera...eh?.

Descarrega ací el programa de mà


Autors
John Chapman
Ray Coney
Versió i direcció
Josema Yuste
Intèrprets
Josema Yuste
Teté Delgado
Santiago Urrialde
Esther del Prado
Maribel Lara
Vicente Renovell
Celine Tyll
Kiko Ortega
Claudia Azcona

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, UPV i UV
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
30% dte. Aturats

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 21 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.