¡Recuérdame! EL TRIBUTO A COCO

03 de gener
03 de gener

03 de gener de 2021

¡Recuérdame! EL TRIBUTO A COCO

Un Patrimoni de la humanitat que al costat de la pel·lícula s'eleva a obra d'art i que reflecteix una preciosa amalgama de ritus i tradicions. Sens dubte el "Dia de morts" de Mèxic és una de les quals ha irromput amb més força.

El colorit dels decorats, la caracterització dels personatges, les seues veus en directe i sobretot la força de la trama fan de ¡RECUÉRDAME! Tributo a Coco, un inoblidable musical de gran èxit que ja ha triomfat en els millors espais escènics i teatres d'Espanya i que ha sigut aclamat per milers d'espectadors.

¡RECUÉRDAME! Tributo a Coco, un espectacle familiar que combina l'alegria i la tendresa amb la imaginació i la importància del culte i la memòria dels qui ja no estan.


Direcció artística
Pedro Pomares
Direcció musical
Peter Berger
Intèrprets
Pedro Pomares
Verónica Mesa
Pedro Joaquín Navarro
Ana Dolors Penalva
Adrián Maciá
Iván Miguel Arias
Alba Vera

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
20% dte. Pack familiar (per la compra de 4 entrades)
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.