Pélvico | L'Auditori Torrent

14 de maig de 2021

Pélvico

Pélvico

OTRADANZA

DANSA FETA PER DONES DES DE LA DONA

PÉLVICO és una peça de dansa contemporània que lluny d'eludir l'obvi ho subratlla: una obra pensada, coreografiada i interpretada per dones. No sobre la dona, si no des de la dona. Amb el cos, la seua construcció i el seu moviment com a premissa. Un cos propi a raó del sexe que indaga sobre la seua propietat a raó del gènere.

PÉLVICO parteix d'un a priori biològic i anatòmic, però el pèlvic transcendeix la mera arquitectura del cos per a fer apilament de discursos i enunciats que s'han substanciat al llarg de la història en un preponderant relat patriarcal que ha assignat un paper a la dona en la nostra cultura.


Coreografia
Asun Noales
Interpretació
Asun Noales
Rosanna Freda
Diana Huertas
Carmela García

Preus

Pati de butaques 12
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.