Novena Simfonia de L.V. Beethoven

Camerata Lírica de España

27 de setembre
27 de setembre

27 de setembre de 2020

Novena Simfonia de L.V. Beethoven

Novena Simfonia de L.V. Beethoven

Camerata Lírica de España

No se'ns ocorre millor manera de celebrar el 250 aniversari del naixement d'aquest geni de tots els temps que interpretar una de les seues grans obres. Estrenada en 1824 i Patrimoni de la Humanitat des de 2001, la NOVENA SIMFONIA representa el testament de BEETHOVEN, sent la més coneguda d'una sèrie de composicions excelses que el situen en l?olimp de la música clàssica, una de les seues composicions més emblemàtiques, duta a terme entre 1818 i 1824 per encàrrec de la Societat Filharmònica de Londres. Durant els quatre moviments que dura l'obra, Beethoven desenvolupa diversos conceptes rítmics i intensitats que van elevant l'emoció fins que l'obra adquireix un profund sentit dramàtic, emotiu i commovedor.

Descarrega ací el programa de mà


Director
Francisco Moya
Orquestra i Cor
OFMAN (Orquesta Filarmónica de Castilla La Mancha)

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 15€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, UPV i UV
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
30% dte. Aturats

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 21 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.