04 d'abril de 2024

Norma

Norma

Ópera 2001 & Opera de Massy

Una de les joies més belles de la història de l'òpera

Qui no s'ha sentit esglaiat per la immensa 'Casta Diva', una de les joies més belles de la història de l'òpera, que podria simbolitzar per si mateixa tot l'art del bel canto. Amb 'Norma', Bellini va oferir al món operístic l'obra mestra absoluta del bel canto, un model insuperable de bellesa i emoció, elevant a la sacerdotessa gal·la, una dona complexa i fascinant, a la categoria de mite per a l'eternitat. Una òpera que va deixar una petjada inesborrable en Maria Callas, el centenari de la qual se celebra aquesta temporada.

Norma, una sacerdotessa dels druides, es troba dividida entre el servei al seu déu i al seu poble i un idil·li romàntic per un procònsol romà, Polión, amb el qual ha tingut dos fills. El seu amor per ell fa que intente fer callar la rebel·lió a Roma, esperant aconseguir la pau entre els pobles i així no perdre al seu estimat. No obstant això, Polión s'enamora d'Adalgisa, una altra sacerdotessa druida. Per això, Norma convenç als druides que ataquen Roma. L'amor entre Norma i Polión ressorgeix i tots dos s'ofereixen junts com a sacrifici a un tràgic destí, cremar en la foguera.

Òpera en 2 actes de Vincenzo Bellini
Llibret de Felice Romani basat en la tragèdia 'Norma, ou L'infanticide de Alexandre Soumet'.
Versió original en italià amb supratitulació en castellà

Direcció musical
Martin Mázik
Dominique Rouits
Direcció d'escena
Aquiles Machado Peirone
Direcció artística
Luis Miguel Lainz
Solistes, cors i orquestra
ÓPERA 2001
Coro Lírico Siciliano
Durada
180min.

Preus

Pati de butaques 35
Amfiteatre* 25
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.