Neanderthal

CÍA. DAVID VENTO

14 de maig
14 de maig

14 de maig de 2022

Neanderthal

CÍA. DAVID VENTO

DANSA, MÚSICA EN DIRECTE, TEATRE I VIDEOART Al SERVEI DE LA BELLESA 

NEANDERTHAL és l'epopeia humana. És el nostre cosí (no tan) llunyà alçant-se abans que el Sapiens. És el ball dels xamans. És la manipulació de la consciència col·lectiva. És l'ahir i el hui. És dansa, música en directe, teatre i videoart al servei de la bellesa. Sentir l'essència de l'home primitiu en l'home de hui.

Neanderthal podria ser com aquell disc d'or que porten les sondes Voyager llançades en 1977, aquell disc amb gravats i sons de la terra que va ser llançat a l'espai amb l'esperança que una altra civilització les trobe i ens trobe. Mapes, dibuixos, sons, músiques del món, discursos del president Jim Carter... Però potser aqueixa civilització que el trobe siguem nosaltres mateixos dins de quaranta mil anys. Com ens veurà la civilització que ens succeïsca?

CANDIDATA PREMIS MAX

Millor Autoria Revelació: David Vento

Millor Intèrpret Femenina: Paola Cabello Schoenmakers


Idea i direcció
David Vento
Composició musical
Silberius de Ura
Intèrprets
David Vento
Víctor Lázaro
Paola Cabello Schoenmakers
Silberius de Ura

Preus

Pati de butaques 12
Amfiteatre 12€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda (espais per a cadires de rodes)
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.