Música Grotesca

CAPELLA DE MINISTRERS. Carles Magraner

09 de maig
09 de maig

09 de maig de 2021

Música Grotesca

Música Grotesca

CAPELLA DE MINISTRERS. Carles Magraner

FESTIVAL ARRELS 2021

Els caps grotescos de Leonardo ens situen lluny de la cerca de la bellesa, en un món renyit amb la forma (deformitat) i la norma (anormalitat). Hi ha música en aqueix món? La música, que és per definició harmonia, ha trobat històricament un paper en el món del grotesc gràcies a la seua eterna simbiosi amb la paraula i amb el cos. En aqueixes fonts busseja aquest programa de música grotesca.

Dins del cicle anual el món grotesc fa eclosió, sobretot, entre el solstici d'hivern (Pasqua de Nadal) i l'equinocci de primavera (Pasqua de Resurrecció). Són els mesos de regnat del Carnestoltes, objectiu prioritari de les prohibicions eclesials i font de la qual procedeix quasi tot el repertori de música grotesca que sonarà en aquest concert.


Soprano
Delia Agúndez
Alt
Hugo Bolívar
Tenor
Jorge Morata
Baríton
Antonio Sabuco
Guitarra renaixentista
Robert Cases
Viola da gamba
Carles Magraner
Percussió
Miguel Ángel Orero
Ballarí i actor
Toni Aparisi

Preus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: