María Terremoto

Festival Flamenc

23 d'octubre
23 d'octubre
  • fullslide2
    María Terremoto

23 d'octubre de 2022

María Terremoto

María Terremoto

Festival Flamenc

María Fernández Benítez, la joveníssima María Terremoto, és continuadora de la cèlebre saga familiar d'artistes de cant flamenc d'arrel de Jerez de la qual formen part el seu pare, Fernando Terremoto, i el seu avi, Terremoto de Jerez.

Als 21 anys, la cantaora gitana deixà de ser promesa del flamenc, quan es va donar a conéixer en la Biennal de Sevilla en 2016, per a convertir-se en realitat, amb el seu primer disc en el mercat, La huella de mi sentío.

Terremoto visita el Festival Flamenco de Torrent disposada a conquistar a l'afició flamenca per seguiriyas, fandangos, buleries o qualsevol altre pal del seu ampli repertori que defensa amb poder, desimboltura en escena -també és balladora, influenciada per Manuela Carrasco-, vitalitat i el seu quejío especial.


FESTIVAL FLAMENC TORRENT

En 1997 es va celebrar per primera vegada el Festival Flamenc de Torrent. Allí van acudir expectants els amants del flamenc sense saber que, dues dècades després, el festival continuaria viu i s'hauria convertit en tot un referent del gènere.

Més de 20 anys de trobades que ho erigeix com un dels festivals amb més història de la Comunitat Valenciana no sols per la seua extensa trajectòria sinó perquè en ell hem pogut gaudir d'artistes flamencs de primer nivell internacional com José Mercé, Farruquito, Antonio Canales, Pitingo, Estrella Morente, Miguel Poveda o Lole Montoya.Preus

Pati de butaques 20
Amfiteatre 15
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

NO HI HA DESCOMPTES