Luis Piedrahita

Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas

01 d'octubre
01 d'octubre

01 d'octubre de 2016

Luis Piedrahita

Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas

Aquesta vegada el polifacètic artista vol pujar-se a l'escenari per demostrar que només es viu una vegada i que és aquesta. Molta gent diu "solament es viu una vegada, quines ganes tinc que arribi!" Error! Aquest espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual anem a estar poc temps i hem de portar-nos tot el que puguem.

Luis ens mostra les nostres misèries diàries perquè riguem d'elles. El seu humor recognoscible i quotidià ens ensenya a desactivar l'enveja, l'egoisme, la desconfiança. Luis construeix un món en el qual totes aquestes misèries segueixen existint, però lluny de generar sofriment i coïssor, deslliguen les riallades més alliberadores. Luis Piedrahita reflexiona sobre les esponges de bany, les neveres, els ascensors, les esperes, els hotels... Luis troba motius per a la reflexió en cadascun d'aquests temes i un paral·lelisme inevitable amb l'ànima humana. Luis ens convida a acompanyar-li durant hora i mitja de xou, de riures i emocions, aconseguit tot això sense més artificis que la seua personalitat, la seua veu i el seu cos. Stand up comedy genuí.

No volem ocultar que d'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. El que sí volem ocultar és que va ser el propi Piedrahita el que ho ha dit.


Durada
90min.

Preus

Descomptes