Lizz Wright

JAZZ PANORAMA 2023. JARDINS DE L'HORT DE TRÉNOR. Obertura de portes, taquilla i cafeteria des d'una hora abans de l'inici dels concerts.

22 de juliol
22 de juliol

22 de juliol de 2023

Lizz Wright

Lizz Wright

JAZZ PANORAMA 2023. JARDINS DE L'HORT DE TRÉNOR. Obertura de portes, taquilla i cafeteria des d'una hora abans de l'inici dels concerts.

Com arribar als Jardins de l'Hort de Trénor

UNA DE LES VEUS MÉS EXTRAORDINÀRIES DEL JAZZ MODERN

Originària del sud de Geòrgia, on la música es respira pertot arreu, LIZZ WRIGHT va cantar en cors i va ser directora musical d'una xicoteta església on el seu pare era pastor. Després d'estudiar en la Universitat d'Atlanta i en la New School de Nova York, l'any 2000 es va unir al grup In The Spirit, que prompte es va convertir en el millor grup de jazz de la capital de Geòrgia. Dos anys més tard i després de fer-se un nom a nivell nacional amb una gira en homenatge a Billie Holiday llança el seu primer àlbum, Salt (Verve Records), número 1 de les llistes Billboard i inici d'una carrera plena d'èxits, premis i actuacions per tot el món.

Gran admiradora de Odetta, Cassandra Wilson, Ella Fitzgerald i Abbey Lincoln, va aconseguir emular-les amb discos magnífics com Dreaming Wide Awake (2005), The Orchard (2008) o Grace (2017), armats sobre clàssics del soul, el blues, el folk i el jazz.

Activista en pro dels drets dels afroamericans, Lizz Wright està dotada d'un carisma especial. És d'aqueixes intèrprets que encarnen plenament les històries que canten, transcendint l'àmbit de l'estrictament musical per a recalar directament en les emocions.

En 2021 crea la companyia discogràfica independent Blues & Greens Records, dissenyada per a forjar un model de negoci musical innovador, on els artistes emergents gestionen els seus propis drets d'autor, compten amb assessorament especialitzat i puguen construir les seues carreres al marge de les grans multinacionals. El seu primer llançament amb aquest segell propi és HOLDING SPACE. LIVE IN BERLIN (2022).


Veu
Lizz Wright
Guitarra
Marvin Sewell
Teclats
Bobby Sparks
Baix
Ben Zwerin
Bateria
Ivan Edwards

Preus

General 20€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

NO HI HA DESCOMPTES
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: