Laus et laetitia

Neovocalis

24 de març
24 de març

24 de març de 2024

Laus et laetitia

Laus et laetitia

Neovocalis

Per a tindre alegria, un ha de compartir-la (Lord Byron, 1788-1824)

En Neovocalis estem de celebració: hem complit el nostre XX aniversari! I per a celebrar-ho, hem preparat un nou projecte, molt diferent, que hem titulat 'Laus et Laetitia' (lloança i alegria). És un projecte sacre, molt festiu, fresc i jovial, que mostra el nostre entusiasme per continuar fent música coral d'avantguarda com a grup.

La primera part, Laus, va dedicada a la lloança, i en ella estrenem dues noves obres del nostre director, al costat d'altres d'autors reconeguts en el panorama coral actual, com a Ola Gjeilo i Andrej Makor, entre altres. La segona part, Laetitia, és una explosió de goig i alegria, que s'inicia amb dues Cantate Domino, una del compositor basc Josu Elberdin i una altra d'estrena del nostre director. En ella interpretarem tres alleluias, de Fredrik Sixten, Elaine Hagenberg i Kim André Arnesen, respectivament.

Este grup vocal, creat en 2003, mostra en les seues propostes musicals un repertori original i innovador, sempre encaminat a l'estudi i interpretació de la música coral dels segles XX i XXI. Neovocalis consolida el seu treball en un profund estudi de la partitura, un treball minuciós del text i la cerca de repertoris originals i inèdits per al públic, unit tot això a una acurada posada en escena. Entre els nombrosos projectes desenvolupats al llarg de la seua trajectòria, destaquen 'Gabrielli's Legacy' (2007), 'Contemplativa Musica' (2010), 'Christmas Music' (2011), 'Nativitas' (2014), 'Eterna'l (2015),' Mater Dei' (2016), 'Mercy & Love' (2019) i 'Hope' (2022), tots ells compostos per atractius i inèdits repertoris.
Preus

12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.


Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: