Las guerras de nuestros antepasados

de Miguel Delibes

13 d'abril
13 d'abril

13 d'abril de 2024

Las guerras de nuestros antepasados

Las guerras de nuestros antepasados

de Miguel Delibes

Un crit contra la violència

Un crit contra la violència de les guerres és la línia mestra de la novel·la de Miguel Delibes 'Las guerras de nuestros antepasados', publicada en 1975. Des del nom del protagonista, Pacífic, fins al final terrible de l'obra, l'autor val·lisoletà va defensar al llarg de les seues pàgines la pau enfront de la guerra i la no violència com a camí de vida.


Com a adaptador he volgut destacar el caràcter complex de Pacífic Pérez, la seua submissió als poderosos, la seua resignació quasi franciscana davant un destí gravat en la seua memòria des del bressol amb les històries de les guerres que li comptaven el Abue, el Bisa i Padre. He respectat l'esquema original de la novel·la de les set entrevistes mantingudes per Pacífic amb el psiquiatre de la presó. En elles s'expressa amb plena llibertat i amb el millor llenguatge rural castellà, que amb tant d'encert li va concedir el seu autor original.

Eduardo Galán


Autor
Miguel Delibes
Adaptació
Eduardo Galán
Direcció
Claudio Tolcachir
Intèrprets
Carmelo Gómez
Miguel Hermoso

Preus

Pati de butaques 18
Amfiteatre* 12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.