Las cosas que sé que son verdad

Un retrat complex i intens dels mecanismes de la família

15 de novembre
15 de novembre

15 de novembre de 2020

Las cosas que sé que son verdad

Un retrat complex i intens dels mecanismes de la família

Las cosas que sé que son verdad  és un retrat complex i intens dels mecanismes de la família -i del matrimoni- des del punt de vista de quatre fills. En una casa suburbana, amb un xicotet jardí, una família de classe mitjana afronta el pas d'un any decisiu. A través de la metàfora material del transcurs de les quatre estacions que condensaran el creixement i canvi de quatre germans i germanes i els seus vincles amb el seu pare i la seua mare, assistirem al desenvolupament d'un organisme que mutarà, s'agitarà i morirà, per a seguir, sempre, incontenible i imparable, respirant i transformant-se. Las cosas que sé que son verdad  parla de cadascun dels espectadors que vindran a veure-la. Dels seus pares, mares, germans i germanes, amants, marits i dones, fills, filles. Dels seus terrors, les seues frustracions, el seu amor incondicional.

Accedeix ací a la descàrrega del dossier de l'espectacle Las cosas que sé que son verdad.


Autor
Andrew Bovell
Director
Julián Fuentes Reta
Intèrprets
Verónica Forqué
intèrprets
Julio Vélez
Intèrprets
Pilar Gómez
Jorge Muriel
Borja Maestre
Candela Salguero

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.