La reina de la belleza de Leenane

de Martin McDonagh

28 d'abril
28 d'abril

28 d'abril de 2024

La reina de la belleza de Leenane

La reina de la belleza de Leenane

de Martin McDonagh

Protagonitzada per María Galiana i dirigida per Juan Echanove

Una casa enfilada en un pujol de l'extraradi de Leenane, a la regió de Connemara, al nord-oest d'Irlanda, a mitjan 90. Mag Folan i la seua filla Maureen conviuen soles des de fa vint anys. Les seues altres dues filles casades viuen lluny de Leenane i Maureen, que roman soltera amb més de quaranta anys, i ha d'encarregar-se de l'alimentació i altres cures de la seua mare, molt limitada de moviments. Els seus caràcters respectius, viciats per silencis i mentides, i marcats per les rutines domèstiques, per una relació maternofilial tibant i repressiva, per actes traumàtics del passat pròxim i per un historial de danys recíprocs que s'aniran revelant al llarg de l'acció, es veuran alterats per un episodi local: el retorn eventual a Leenane de Pato Dooley, que treballa d'obrer a Londres, amb motiu d'una festa de comiat familiar a un oncle que retorna a Amèrica després de les vacances. 


Autor
Martin McDonagh
Adaptació
Bernardo Sánchez
Direcció
Juan Echanove
Intèrprets
María Galiana
Lucía Quintana
Javier Mora
Alberto Fraga

Preus

Pati de butaques 18
Amfiteatre* 12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.