02 de desembre de 2023

La Ratonera

La Ratonera

D'AGATHA CHRISTIE

L'ASSASSÍ ESTÀ A CASA...

En 1952, Agatha Christie va escriure LA RATONERA, una obra de teatre de gènere policíac amb un èxit avalat pels seus més de deu milions d'espectadors.

Giles i Mollie Ralston acaben d'obrir una pensió en una mansió antiga que Mollie ha heretat i només desitgen que les primeres persones que acullen tinguen una estada plàcida. No obstant això, quan una nevada intensa deixa la mansió Monkswell totalment incomunicada, la notícia que els proporciona el sergent Trotter no resulta molt tranquil·litzadora: els clients de la pensió es troben sota l'amenaça d'un possible assassinat. Ningú sembla donar molt de crèdit a les paraules de l'agent fins que un dels hostes és trobat mort. Tots comprendran llavors que l'assassí ja ha arribat i és un d'ells.Autora
Agatha Christie
Versió i direcció
Ignasi Vidal
Ajudant de direcció
Paula Braguinsky
Intèrprets
Rebeca Valls
Jordi Ballester
Lola Moltó
Ferrán Gadea
Àngel Fígols
Vanessa Cano
Bruno Tamarit
Diego Braguinsky

Preus

Pati de butaques 18
Amfiteatre* 10
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: