La mujer de negro | L'Auditori Torrent

06 de juny de 2021

La mujer de negro

La mujer de negro

PRÒXIMAMENT A LA VENDA

30 ANYS D'ÈXIT TEATRAL A LONDRES

La primera representació de LA MUJER DE NEGRO va tindre lloc en el Stephen Joseph Theater de Scarborough el 12 de desembre de 1987. L'obra es va estrenar a Londres l'11 de gener de 1989 en el Lyric Theater. Es representa de manera ininterrompuda en el Fortune Theater de Londres des del 6 de juny de 1989, actualment en la seua 30 temporada. Ha sigut traduïda a 12 idiomes i ha sigut estrenada en 41 països.

L'acció es desenvolupa en un teatre quasi abandonat de Londres entorn de 1950. Arthur Kipps és un advocat obsessionat amb una maledicció que creu que ha sigut llançada sobre ell i la seua família per l'espectre d'una dona. Ha llogat el teatre i ha contractat a un jove actor perquè l'ajude a contar la terrible història que li va succeir. Així podrà véncer la por que contínuament turmenta la seua ànima. Però a mesura que s'endinsen en les seues memòries més fosques, tots dos van quedant atrapats en un món d'ombres, boira, misteri i terror...


Autora
Susan Hill
Versió
Stephen Mallatratt
Direcció
Víctor Conde
Intèrprets
Jesús Cabrero
Javier Orán

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: