La magia de Jorge Blass

¡Nuevas ilusiones!

31 d'octubre
31 d'octubre

31 d'octubre de 2020

La magia de Jorge Blass

¡Nuevas ilusiones!

Jorge Blass torna amb noves i sorprenents il·lusions

Jorge Blass presenta noves i sorprenents il·lusions en 1 hora i mitja d'espectacle per a tota la família.

Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l'impossible.

L'estrela de la màgia americana David Copperfield ha declarat: "Jorge Blass eleva l'art de la màgia a un altre nivell". En aquest espectacle al·lucinaràs amb la seua extraordinària manera de fer màgia. Jorge realitza noves il·lusions amb tecnologia del segle XXI, un dron com a ajudant i moltes més sorpreses.

"La seua màgia és diferent, espectacular" afirma el mestre de la màgia Juan Tamariz. Amb "La Màgia de Jorge Blass" viuràs en directe les il·lusions que han captivat a personatges com Jackie Chan, Vin Dièsel, Scarlett Johanson, Plácido Domingo o al mateix David Copperfield, qui ha adquirit els drets d'un truc que Jorge realitza en el xou emprant Xarxes Socials i màgia, i que l'estrela de la màgia americana presentarà en el seu xou de Las Vegas.


Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, UPV i UV
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
30% dte. Aturats
20% dte. Pack familiar (per la compra de 4 entrades)

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 21 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: