Juno en concert. BCN747

LA BANDA DE ZAHARA i MARTÍ PERARNAU IV

04 de novembre
04 de novembre

04 de novembre de 2023

Juno en concert. BCN747

LA BANDA DE ZAHARA i MARTÍ PERARNAU IV

Ja està disponible el nou àlbum de _juno, _BCN747. El segon disc de la banda formada per Zahara i Martí Perarnau IV. Deu noves cançons sobre els seus viatges al voltant del món compostes entre hotels i aeroports. Deu noves cançons cançons compostes mà a mà, els dos junts en la mateixa habitació, al 50%, enfront d'un piano o a una guitarra.

Si en _BCN626 podíeu observar a _juno en una habitació d'hotel i participar de la intimitat que creaven, en aquest _BCN747 podreu acompanyar-nos en els nostres viatges i en el nostre desencantament al voltant del món, però també en l'amor que sentim cap a la bellesa, els precipicis i el desconegut.

_juno presentaran _BCN747 en una gira que els portarà per teatres i festivals de tot el país. En el seu nou directe, _juno ens conviden a entrar en els seus particulars llimbs on van quedar atrapats a les 7.47 del matí, ballant junts en un club on sempre està a punt d'alba.
Preus

Pati de butaques 15
Amfiteatre* 12
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: