Jeff Jerolamon Jazz Experience

JAZZ PANORAMA 2023. JARDINS DE L'HORT DE TRÉNOR. Obertura de portes, taquilla i cafeteria des d'una hora abans de l'inici dels concerts.

23 de juliol
23 de juliol

23 de juliol de 2023

Jeff Jerolamon Jazz Experience

Jeff Jerolamon Jazz Experience

JAZZ PANORAMA 2023. JARDINS DE L'HORT DE TRÉNOR. Obertura de portes, taquilla i cafeteria des d'una hora abans de l'inici dels concerts.

Com arribar als Jardins de l'Hort de Trénor

UNA FORMACIÓ LIDERADA PER UN DELS BATERIES MÉS SOLVENTS DE L'ESCENA NACIONAL

Nascut en New Jersey l'any 1955, JEFF JEROLAMON va passar la primera època de la seua carrera a New York (1976-1982). Després, es va traslladar a Espanya, on resideix actualment. A més de la seua trajectòria com interprete, actualment és professor de percussió del conservatori superior de música de València.

Jerolamon és un dels bateries de Jazz més solvents de l'escena nacional. Al llarg d'una carrera de quasi 40 anys, Jerolamon ha actuat amb músics del prestigi de Junior Cook, Joe Henderson, Johnny Griffin, Sonny Fortune, Herb Ellis, Lee Konitz, Lou Donaldson, Tal Farlow, Wallace Roney, Gerorge Cables, Jorge Pardo, Tete Montoliu o John Hicks, entre altres. També destaca la seua participació en 3 gires amb noms tan importants com The Count Basie Orquestra (sota la direcció de Frank Foster), Louie Bellson i Arthur Taylor, dues dels grans de la història de la bateria. Ha gravat més de 20 treballs discogràfics, bé amb projectes propis o com a col·laborador en projectes d'altres músics.

En aquest concert ens presenta el quart CD del seu projecte JEFF JEROLAMON JAZZ EXPERIENCE, titulat I DANCE ALONE. Li acompanyen els qui ell considera com tres dels millors músics de jazz a Espanya: Joan Vicens al saxo tenor, Jesús Núñez al saxo alt i César Cortés al contrabaix. El disc, estilísticament, segueix la mateixa línia de jazz novaiorqués, igual que els tres anteriors, ja que és justament aquest esquince el que defineix el projecte íntegrament. A més, presenta versions originals d'exquisits compositors com Randy Weston, Donald Byrd, James Moody, Charles Mingus, Jimmy Heath, Frank Foster i Jackie MacLean. El grup, una vegada més, aconsegueix que el públic reba una jazz experience mesclada amb energia, bellesa i, fonamentalment, molt de swing.
Preus

General 15€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

NO HI HA DESCOMPTES
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: