Hierro

Adriana Bilbao & Beñat Achiary

30 d'octubre
30 d'octubre

30 d'octubre de 2020

Hierro

Adriana Bilbao & Beñat Achiary

La mineria s'entronca de manera profunda tant amb la història andalusa com amb la basca. Va transformar el territori, va obrir les portes de la modernitat i va promoure una relació entre pobles que va sorgir de la necessitat i la força de treball, encara que va acabar per influir en les respectives cultures. Hierro mostra la història d'una dona migrant andalusa en la conca minera de Gallarta. L'anunci d'una tragèdia, la conduïx a una voràgine de tristesa i desesperació, obligant-la a refugiar-se en el record. La pèrdua en una terra aliena pren centralitat en l'escena, fins que finalment fa front a la seua desgràcia, reivindicant-se com a dona empoderada en terra aliena, completa i autosuficient. Parlem de vida, de mort, de la necessitat d'abandonar la llar, d'integració, d'amor, del paper de les dones, de la pèrdua, del dolor, i de la superació de l'adversitat. Una obra poètica i emotiva que oscil·la entre el present i el passat, l'ara i el record, l'ací i l'allà. Una obra íntima, al mateix temps que universal.


Coreografia
Adriana Bilbao
Música
Beñat Achiary
Direcció escènica
Adriana Bilbao y Beñat Achiary
Veu
Beñat Achiary
Bailaora
Adriana Bilbao
Cante
Raúl Micó
Guitarra
Guillermo Guillén
Piano
Michel Queuille
Barrenadors
Luis Mariano Casillas
Ander Eceiza
Koldo Plazas
Álvaro Estrada

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, UPV i UV
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
30% dte. Aturats

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 21 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.