Heredarás la lluvia

25 de març
25 de març

25 de març de 2022

Heredarás la lluvia

UN VIATGE DELS DOS ÚLTIMS SUPERVIVENTS DE L'ESPÈCIE HUMANA AL LÍMIT DE LA VIDA I LA LLIBERTAT 

En els últims anys es van succeir diferents crisis: ecològiques, sanitàries, econòmiques, socials, polítiques... Fins que va arribar la sisena extinció: la de l'espècie humana. No obstant això, ells van sobreviure. Ara s'enfronten a un dilema: copiar el passat o mirar cap avant? La religió, l'art, el valor de les coses, l'ecologisme, l'amistat, l'educació, la necessitat de l'altre, la mort... són part del viatge d'aquests homes, que no sempre busquen el mateix camí, encallats en una platja. I, finalment, són decisions que ells poden prendre lliurement? O potser s'han convertit en subjectes manipulats per les seues pròpies creences, per la tecnologia, la desinformació o per un algorisme en mans de tercers?

Una obra emocionant i urgent. Teatre de hui escrit per un dels col·lectius de creació més consolidats del teatre espanyol contemporani.


Autor
IMPREBIS
Director
Santiago Sánchez
Intèrprets
Carles Montoliu
Carles Castillo
Santiago Sánchez
Víctor Lucas

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.