Gran Concert de Cap d'Any

Strauss Festival Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble

05 de gener
05 de gener

05 de gener de 2024

Gran Concert de Cap d'Any

Strauss Festival Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble

L'EXTRAORDINÀRIA GIRA QUE HA CONQUISTAT A TOTA EUROPA

Qué té aquesta producció perquè els espectadors més exigents de les millors sales de tota Europa es rendisquen davant ella? Si eres un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne, et seran familiars. El vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi Blau, i la Marxa Radetzky completen aquest extraordinari concert que ha apassionat a més de 5 milions d'espectadors de tot el món.

El Musikverein de Viena, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlí, el Musikhalle d'Hamburg, el Auditorium Parc della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música de Barcelona o el Teatre Real de Madrid... Aquestes només són algunes de les sales que es van omplir per a veure un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical.
Preus

Pati de butaques 25
Amfiteatre* 20
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: