Esperando a Godot

de Samuel Beckett

06 de desembre
06 de desembre

06 de desembre de 2020

Esperando a Godot

de Samuel Beckett

Esperando a Godot és hui en dia més que una obra de teatre, un clàssic del segle XX. Forma part de la imaginació col·lectiva. La força, l'humor, la poesia, la tendresa, el dolor, la rialla que ens transmet esta obra, metàfora de la vulnerabilitat i el coratge del ser humà, seguixen vigents. El públic mereix veure representada esta meravella. Una obra que Beckett va definir com horriblement còmica. Dos amics, quasi germans, una estranya parella que mentres estan esperant, parlen, discutixen, juguen, es desafien, es reconcilien, s'amen, es repel·lixen. Arriba una altra estranya parella, encara més estranya, el joc es diversifica. Godot no arriba, però arriba el seu emissari. Dolls d'humanitat en personatges desemparats, errants, desacoblats, que ens recorden que el ser humà, inclús en situacions molt difícils, és capaç d'alçar-se o almenys com fa Estragón en el final de l'obra, de tornar-se a posar els pantalons, que, a falta de cinturó, es lliga amb una humil corda. Un espectacle fonamentat en la humanitat i comicitat dels seus sensacionals actors, en la paraula i l'espai, en la poesia i l'humor.


Accedeix ací a la descàrrega del dossier de l'espectácle Esperando a Godot.


Samuel Beckett
Antonio Simón
Pepe Viyuela
Alberto Jiménez
Juan Díaz
Fernando Albizu
Jesús Lavi

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: