Elisa y Marcela

A PANADARÍA

15 de gener
15 de gener

15 de gener de 2021

Elisa y Marcela

A PANADARÍA

UNA HISTÒRIA D'AMOR A CONTRATEMPS

Any 1901, La Corunya. Dues dones es casen a l'església de San Xurxo, una d'elles vestida d'home. Una història de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d'identitat i informacions manipulades.

Les còmiques de A PANADARÍA presenten una reconstrucció irreverent d'un succés real. Una comèdia musical on el verídic sembla invent.

ELISA I MARCELA són un símbol del desafiament a les regles del binomi de gènere i de la defensa dels drets de les parelles lèsbiques.

Descarrega ací el programa de mà de l'espectacle


Text
A Panadaría
Gena Baamonde
Direcció
Gena Baamonde
Creació e interpretació
Areta Bolado
Noelia Castro
Ailén Kendelman

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.