El llac dels cignes

BALLET DE KIEV

29 de gener
29 de gener

29 de gener de 2023

El llac dels cignes

El llac dels cignes

BALLET DE KIEV

Corria l'any 2017 quan el famós ballarí solista del Teatre de l'Òpera de Kíev, Viktor Ishchuk, aconsegueix realitzar un somni llargament cultivat, la creació d'una companyia estable i jove, que reunira les estreles més prominents de tota Ucraïna i pogueren presentar al món el talent, el mestratge i la professionalitat dels artistes d'aquell país. Entre els seus membres, el Ballet de Kíev, compta amb diversos dels solistes del Teatre d'Òpera i Ballet de Kíev. 

Les seues primeres representacions aconsegueixen el suport dels principals noms de l'escena ucraïnesa i immediatament són convidats pels teatres mes importants mundials, havent realitzat des de llavors més de 500 actuacions. Les nombroses gires realitzades li han portat a recórrer els millors escenaris de Suïssa, Alemanya, França, Polònia, Croàcia, la Xina, Ucraïna, Mexico i un llarg etc.

El Ballet de Kíev amb Ana Sophia Schelller com directora artística, es presenta per primera vegada a Espanya en 2022, un any que quedarà marcat en la memòria de tots nosaltres amb la tinta roja que descriu la tragèdia que estem vivint tothom, especialment per als artistes de ballet que un dia abans es preparaven per a eixir a escena davant un teatre ple.

La carrera d'Ana Sophia Scheller s'uneix al Teatre de l'Òpera de Kíev en 2019 i des de llavors les seues aparicions en escena, així com la seua iniciativa artística, sempre conjuminant els principals valors de la dansa amb les persones que conformen el seu entorn, van deixar una profunda petjada tant en el teatre com en tots els artistes que el conformen.

Ana Sophia Scheller, a causa de la situació imperant en aquest moment, recull els vímets de la companyia Ballet de Kíev, com a refugi per als seus artistes i que puguen mostrar al món aquells valors que els representen, donant-los l'oportunitat de continuar transmetent emocions a través dels seus moviments.

Preus

Pati de butaques 27
Amfiteatre 22
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.