El Diluvi

26 de febrer
26 de febrer

26 de febrer de 2022

El Diluvi

EL DILUVI presentarà en exclusiva a l'Auditori de Torrent el seu nou disc PRESENT (2022).  L'acompanyaran dalt l'escenari amics de viatge com Esther, Esteve Tortosa i Marc Andrés d'Auxili, Carles Caselles dels Smoking Souls i molts més que anirem desvelant. 

El Diluvi són hereus d'un llegat que es remunta a històrics del folk valencià com Al Tall o Carraixet, i fills -creativament- de la gran figura d'Ovidi Montllor. Actualitzadors amb saviesa d'aquella herència mitjançant la fusió amb altres estils i una sonoritat absolutament vigent, El Diluvi són un septet natural de la comarca de l'Alcoià, amb el seu nucli d'operacions a la ciutat d'Alacant des de 2011 ("Alacant, bandera clara", és un dels seus himnes), i amb una trajectòria ja acumulada que els fa mereixedors de ser considerats un dels millors grups de mestissatge sonor del país. De fet, així ho van reconéixer els premis Ovidi Montllor de 2019 en la categoria de millor disc de mestissatge per "Junteu-vos" (Halley Supernova, 2019), el disc més madur i complet d'una trajectòria que conta també amb capítols tan brillants com els autoeditats "Motius" (2014), "Alegria" (2015) o "Ànima" (2017). O la recent "Paraules silenciades", avançament del que serà el seu nou disc, en 2022.

És el seu un recorregut que ha guiat amb mestratge, el seu productor de capçalera, David Rosell, un dels arquitectes de la nova sonoritat mestissa. Una trajectòria esguitada de col·laboracions de luxe, com les d'Ebri Knight, Roba Estesa, Balkan Paradise Orchestra, Huntza, Carles Belda, Zoo o Pep Gimeno Botifarra, i durant la qual també han tingut temps de compondre cançons partint de poemes i textos d'Ausiàs March, Maria Merçè Marçal, Mario Benedetti o Majo Domènech. La banda encapçalada per Flora Sempere és, a més, garantia d'esperit festiu, reivindicació i mestissatge sobre qualsevol escenari. Una d'eixes bandes que enriqueixen l'intel·lecte i aviven el ball. Tot al mateix temps. Bandúrria i veu
Flora Sempere
Violí i veu
David Payà
Baix
Andreu Ferré
Percussió
Joan Mayor
Bateria
Daniel García
Acordió
Lluc Llorens

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: