El collar de la paloma

FESTIVAL ARRELS 2023

12 de febrer
12 de febrer
  • fullslide2
    El collar de la paloma

12 de febrer de 2023

El collar de la paloma

El collar de la paloma

FESTIVAL ARRELS 2023

1000 anys de EL COLLAR DE LA PALOMA (1022 - 2022). Ibn Hazm de Còrdova va nàixer en 994 i va viure els anys més crítics de l'islam andalusí. El seu temps va presenciar la dissolució del califat i la formació de les taifes que havien d'accelerar el declivi del poder musulmà a la Península Ibèrica. Ell és testimoni privilegiat d'aquests esdeveniments, i dona fe amb una obra enciclopèdica, fecunda i rica. El collar de la paloma (en àrab "awq al-hamama") és una obra del segle XI escrita en àrab i en prosa per Ibn Hazm. És un llibre de reflexions sobre la vertadera essència de l'amor i intenta descobrir el que té de comú i immutable al llarg dels segles, i inclou detalls autobiogràfics. És també un diwan o antologia poètica de tema amorós. S'exposen alguns aspectes de l'experiència amorosa, per això constitueix un testimoniatge de primera mà de la vivència de l'amor al-Andalus durant la dinastia omeia. Va ser escrit a Xàtiva cap a 1022. El títol complet de l'obra és El collar de la paloma, sobre el amor y los amantes. 

CAPELLA DE MINISTRERSPreus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: