Dinosaurios y Princesas

10 de març
10 de març

10 de març de 2024

Dinosaurios y Princesas

Un espectacle, una aventura musical, un videojoc

Una aventura musical interactiva amb cançons, coreografies, projeccions en 3D i uns dinosaures molt "reals" que deixaran sense parla al públic. Un xiquet d'11 anys i el seu pare han de rescatar al seu triceratops bebé, que ha sigut raptat per uns personatges malvats escapats d'un videojoc. Per a això s'enfrontaran a dinosaures de més de 4 metres, lluitaran contra un indi, desafiaran als malvats que volen dominar el món, seran ajudats per una princesa bailonga, i tot això a l'entorn d'un videojoc. Exploradors, dinosaures, indis, princeses i altres éssers fantàstics, ajudaran a este xicotet somiador, al costat del públic, a salvar al seu més preuat company.

**L'espectacle conté alguns números en els quals s'utilitzen llums estroboscòpiques que poden accentuar i ser un risc per als usuaris que patisquen d'atacs epilèptics.**


Autor
Rafa Alarcón
Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Intèrprets
Rafa Alarcón Lezcano
Rafa Alarcón
Marian Villaescusa
Fran de la Torre
Durada
65min.

Preus

Pati de butaques 12
Amfiteatre* 6
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Per qüestió de control d'aforament, i per a respectar les mesures de seguretat que marca la llei, és condició indispensable , per a accedir al recinte, que tota persona, independentment de la seua edat i de si ocupa butaca o no, presente la seua localitat a l'entrada.

*L'amfiteatre gaudeix de bona visibilitat, però depenent del format de l'espectacle, aquesta pot veure's afectada. L'accés a l'amfiteatre no disposa d'ascensor. 

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
20% dte. Pack familiar (per la compra de 4 entrades)
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: