Desmontando a Séneca

JORGE JAVIER VÁZQUEZ

25 d'abril
25 d'abril

25 d'abril de 2021

Desmontando a Séneca

Desmontando a Séneca

JORGE JAVIER VÁZQUEZ

I SI PARLEM DE LA BREVETAT DE LA VIDA?

JORGE JAVIER VÁZQUEZ vol donar un discurs. Però no un discurs qualsevol, no, per a res. Un discurs sobre el llibre De la brevedad de la vida, de Lucio Anneo Séneca, el gran filòsof cordovés. La raó? Cansat que tothom considere frívola la seua labor en televisió, i després de patir un ictus, creu que ha arribat el moment de posar-se seriós i compartir amb el públic algunes de les qüestions fonamentals que ens preocupen a tots.

DESMONTANDO A SÉNECA és una comèdia on es combina la personalitat d'un dels comunicadors més estimats del país amb els valuosos ensenyaments morals de Lucio Anneo Séneca, tot a ritme de projeccions, música, filosofia i molt humor. Una mescla explosiva i sorprenent que, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent.


Text i direcció
Juan Carlos Rubio
Intèrpret
Jorge Javier Vázquez

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.