Del revés

MONÓLOGO LÍRICO PARA ZAPATA

16 d'abril
16 d'abril

16 d'abril de 2021

Del revés

MONÓLOGO LÍRICO PARA ZAPATA

EN QUÈ PENSA UN TENOR QUAN CANTA?

ZAPATA TENOR ofereix hui un recital, un dels molts que acostuma a cantar. Després de la primera peça nota alguna cosa estranya entre el públic. Durant la segona, comença a percebre clarament que una cosa inquietant i misteriosa li està ocorrent a l'audiència. Finalment es revela el misteri, la qual cosa obliga a Zapata a canviar de plans.

El que semblava ser un concert més, es converteix en un fantàstic viatge a través de la seua vida i la música que li ha acompanyat; una ocasió única per a saber en què pensa un tenor, com es relaciona amb la seua veu, i per què, després de passar per tota mena d'experiències, el motor de la seua vida continua sent un profund amor per l'òpera i el cant.

En aquest espectacle unipersonal i valent, Zapata s'obri el cor, ens regala humor i sorpreses, anècdotes de tota mena, de reptes, de superació, i per damunt de tot, de música.


Idea original i tenor
José Manuel Zapata
Direcció musical i piano
Daniel Oyarzabal
Direcció d'escena i dramatúrgia
Vanessa Martínez

Preus

Pati de butaques 15
Amfiteatre 12
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: