David Guapo

#quenonosfrunjanlafiesta1

04 de febrer
04 de febrer

04 de febrer de 2018

David Guapo

David Guapo

#quenonosfrunjanlafiesta1

David Guapo és, segurament, un dels millors showmen d'Espanya i, sense cap dubte, el de major projecció. En molt poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a ser un fenomen de masses que té fins i tot una entrada en Wikipedia. Si eres d'un altre planeta i no el coneixes, segurament voldràs saber una mica més sobre ell. Ara torna amb el seu famos monòleg, #quenonosfrunjanlafiesta1, així que no vesprades massa a aconseguir la teua entrada. A més: 

LA MÚSICA I DAVID

Abans de ser un showman famós, David va ser un músic modest que tocava pels pubs de Catalunya i de San Francisco (no de la granja, sinó de la ciutat dels Estats Units). Al principi tocava molt i obria poc la boca, però després el procés es va anar invertint. Tant parlava, que la gent li va començar a dir monologuista en comptes de músic.

LA RÀDIO I DAVID

Durant anys, David ha alternat les bitles nocturnes amb els madrugones tremends per a participar en Las mañanas de La Cope i en Ya te digo de Europa FM. Sí, David és el de les cançons inventades... Veus com és famós?

LA TELE I DAVID

Últimament David ix en la tele més que Carmen Lomana, però no tant com Jorge Javier Vázquez. Li haureu vist en el programa de Buenafuente, en Paramount Comedy, en Se lo que hicisteis, en El Hormiguero i més recentment en El Club de la Comedia i Tu cara me suena.

L'ESPECTACLE DE DAVID

L'espectacle de David combina diàleg i música. David fa diàlegs i no monòlegs, perquè les seues actuacions són autèntics intercanvis d'impressions amb els espectadors. I, al final, fins es fa fotos amb el públic. Un xaval molt guapo. I un espectacle molt, molt divertit.


Durada
90min.
Preus

Descomptes