Concert per a banda i solistes | L'Auditori Torrent

26 de març de 2021

Concert per a banda i solistes

Concert per a banda i solistes

BRASSURROUND TORRENT 2021
Concert interpretat per tres destacats solistes del panorama internacional juntament amb les seccions de metall i percussió de la BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA.

SALVADOR NAVARRO, trompa. Un dels trompistes més rellevants de la seua generació. Ha sigut solista de l'Orquestra Simfònica d'Astúries, membre del quintet de metalls Madrid Brass i del quintet de vent Aubade, amb els quals ha desenvolupat una intensa activitat musical. Com a solista ha actuat, entre altres, amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Simfònica d'Astúries, Orquestra Clàssica de Madrid, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra d'Extremadura, Banda Municipal de Madrid, Orquestra de Cambra Espanyola i la Banda Municipal de La Corunya. Des de 1984 forma part de l'Orquestra Nacional d'Espanya, de la qual és solista en l'actualitat.

THOMAS LELEU, tuba. És el primer tubista que ha guanyat el premi Solista Instrumental Revelació de l'Any en els Victoires de la Musique Classique (Grammy francesos). Amb només 32 anys, Leleu és considerat l'estrela mundial de la tuba. Aquest artista iconoclasta aborda tots els gèneres i ha sigut premiat en diversos concursos a tot el món. És tubista principal de l'Òpera Filharmònica de Marsella des que va complir 19 anys. En 2019, el seu àlbum Stories... va ser nominat en 3 categories en el Opus Klassik (Grammy alemanys). Ha sigut convidat a actuar en festivals amb importants orquestres i en prestigioses sales de concert.

VINCENZO PARATORE, trombó. Trombó solista del Teatre Massimo Vincenzo Bellini di Catània, professor de Trombó en l'Istituto Musicale V. Bellini de Caltanissetta. Membre del Quintetto d'Ottoni Siciliano i del quartet de trombons Sciara Quartet.

Més informació en brassurround.comPreus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: