Concert per a banda i solistes

BRASSURROUND TORRENT 2021

26 de març
26 de març

26 de març de 2021

Concert per a banda i solistes

Concert per a banda i solistes

BRASSURROUND TORRENT 2021

Concert interpretat per tres destacats solistes del panorama nacional juntament amb SPANISH BRASS i les seccions de metall i percussió de la BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA, dirigits per RAFAEL SANZ-ESPERT.

LUIS GONZALEZ, trompeta. És un dels trompetistes espanyols més destacats actualment per la seua labor com a docent i com a solista. Com a solista desenvolupa una important activitat amb l'organista Roberto Fresco i forma duo estable amb el pianista Pepe Gallego. Ha format part de l'Orquestra Simfònica de Balears i de l'Orquestra Simfònica de Madrid. És membre de l'Orquestra de Cadaqués i col·labora com a primer trompeta amb orquestres de gran prestigi com la Mahler Chamber Orchestra, la Royal Concertgebouw d'Amsterdam i Les Dissonances. Des de 2003 és professor de trompeta en el Centre Superior de Música del País Basc Musikene a Sant Sebastià, activitat que compagina amb el seu treball interpretatiu com a solista.

SALVADOR NAVARRO, trompa. Un dels trompistes més rellevants de la seua generació. Ha sigut solista de l'Orquestra Simfònica d'Astúries, membre del quintet de metalls Madrid Brass i del quintet de vent Aubade, amb els quals ha desenvolupat una intensa activitat musical. Com a solista ha actuat, entre altres, amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Simfònica d'Astúries, Orquestra Clàssica de Madrid, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra d'Extremadura, Banda Municipal de Madrid, Orquestra de Cambra Espanyola i la Banda Municipal de La Corunya. Des de 1984 forma part de l'Orquestra Nacional d'Espanya, de la qual és solista en l'actualitat.

JORDI NAVARRO, trombó. Des de 2008 és membre de l'Orquestra Nacional d'Espanya, i anteriorment ho va ser de l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Oviedo (actual Oviedo Filarmonía), Jove Orquestra Gustav Mahler, Jove Orquestra Nacional d'Espanya, Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Orquestra de Joves del Mediterrani i YouTube Symphony Orchestra. Va ser membre del quartet de trombons "2i2quartet" durant 15 anys, realitzant nombroses gires de concerts i 3 enregistraments discogràfics. En l'àmbit docent, Jordi ha exercit de preparador de joves orquestres com la JONDE, la JORCAM o la OJA. Convidat regularment com a professor del Festival de Moncada, ha impartit masterclasses en el Conservatori Superior d'Alacant, Andalusia Brass Academy, Associació Malaguenya de Trombons, Jornades Trombonístiques "2i2quartet", Universitat Nacional de Mèxic i ha sigut professor de l'Acadèmia de Trombó Madrid-STOMVI al costat de Juan Carlos Matamoros durant 5 anys.

Més informació en brassurround.comPreus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: