Concert de Cap d'Any

Orquesta Sinfónica del Mediterráneo

04 de gener
04 de gener

04 de gener de 2021

Concert de Cap d'Any

Concert de Cap d'Any

Orquesta Sinfónica del Mediterráneo

Formada per prestigiosos músics de la Comunitat Valenciana, des de la seua fundació, l'Orqueta Sinfónica del Mediterráneo ha mantingut el compromís d'oferir música de qualitat al costat dels millors directors i solistes del panorama nacional i internacional. En la seua programació comparteixen protagonisme les principals obres del repertori internacional al costat d'altres apostes més arriscades, sense oblidar les estrenes, en un constant i difícil equilibri entre el conegut i la novetat.

Al capdavant de l'orquestra i el seu projecte està actualment el Mestre Juan Antonio Ramírez, qui imprimeix un caràcter actual i fresc als nous projectes, potenciant també la seua internacionalització a través de col·laboracions amb importants orquestres d'àmbit internacional.

En aquest Gran Concert de Cap d'Any, escoltarem un ampli repertori de valsos i polques, que inclouen títols com L'Emperador, Pizziccato Polka, El Danubi Blau i Marxa Radetzsky, entre altres.

Descarrega ací el programa de ma
Preus

Pati de butaques 20
Amfiteatre 20
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: