Carlos Bianchini

SOLO PIANO - CUADERNOS DE VIAJE

14 de març
14 de març

14 de març de 2021

Carlos Bianchini

SOLO PIANO - CUADERNOS DE VIAJE

La carrera multifacètica de CARLOS BIANCHINI és testimoni de la seua permanent creença del poder que té la música sobre la humanitat, creant programes que estenen els límits del gènere i la tradició per a explorar la creació musical com un mitjà no sols per a compartir i expressar significat, sinó també com un model per a la col·laboració cultural que ell considera essencial per a una societat forta.

A través dels seus recitals en solitari sempre comentats, els programes dissenyats especialment per als més joves, els seus laboratoris de composició dirigits a la creació musical participativa o les seues reflexives i experimentals performances escèniques, el músic barceloní trenca les barreres entre artista i audiències, acostant i fomentant entre el gran públic la música i les seues qualitats.

Carlos Bianchini ens presenta el seu segon treball discogràfic, Orchestral Works - Paisajes, una selecció d'obres que ha compost durant els seus viatges i que podrem escoltar a piano solo en aquest concert. A través de les seues obres viatjarem a Rússia, Llatinoamèrica, Nova York i diverses ciutats d'Espanya i el mateix compositor ens comentarà els detalls més íntims de les seues inspiracions.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.