Caminos de España

BRASSURROUND TORRENT 2021

27 de març
27 de març

27 de març de 2021

Caminos de España

BRASSURROUND TORRENT 2021

SPANISH BRASS s'ha inspirat en música popular espanyola -amb magnífics arranjaments- per a crear aquest nou espectacle, en el qual col·laboren amb Pablo Domínguez a la guitarra i el calaix i els ballaors Lucía Ruibal de Flores i David Nieto.


CAMINOS DE ESPAÑA / Paths of Spain
proposa un recorregut per destacades obres de principis del segle XX d'autors com Joaquín Turina, Manuel Falla, Enrique Granados o Gerónimo Giménez inspirades en el folclore espanyol, que s'intercalen amb les rumbes, alegries o buleries de Chano Domínguez i Pablo Domínguez.


Més informació en brassurround.comPreus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 12€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.
Altres propostes de l'Auditori de Torrent: