Burundanga

El final de una banda

27 de novembre
27 de novembre

27 de novembre de 2020

Burundanga

Burundanga

El final de una banda

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu nuvi, però encara no s'ha atrevit a dir-li-ho. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu nuvi realment la vol. Silvia, la seua companya de pis, li ofereix la solució: burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la presa i provoca la sinceritat més autèntica. Si li l'administra a Manel podrà saber la veritat sobretot allò que desitge. I Berta ho fa, li dóna la droga al seu nuvi i descobreix no sols el que pretenia esbrinar si no una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles. Sexe, amor, embolic, equívocs, un final feliç i una ingeniosa trama.

 Autor
Jordi Galcerán
Direcció
Gabriel Olivares
Intèrprets
Rebeca Valls
Juan Gea
Guillermo Sanjuan
Jorge Vidal
Paula Braguinsky

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.