Antonio Rey

FESTIVAL FLAMENC

20 d'octubre
20 d'octubre

20 d'octubre de 2023

Antonio Rey

Antonio Rey

FESTIVAL FLAMENC

UNA DE LES FIGURES MÉS REPRESENTATIVES DE LA GUITARRA FLAMENCA ACTUAL

Després d'una llarga trajectòria com a guitarrista habitual de grans figures del flamenc tant del cante com del ball (Farruquito, Antonio Canales, La Tana, Manuela Carrasco, Rafael Amargo... entre molts altres), és ara quan la guitarra d'ANTONIO REY, per mèrits propis, cobra protagonisme i ens mostra al vertader artista, un autèntic virtuós de l'instrument dotat d'una maduresa musical i una capacitat d'expressió úniques. La seua tècnica, la seua pulsació, la seua seguretat i precisió en el toc són fruit d'una dedicació absoluta i un treball constant al llarg dels anys sumat, evidentment, a unes qualitats i facultats innates per a la guitarra; una combinació que dona com a resultat un guitarrista complet en tots els sentits que s'ha guanyat el respecte i l'admiració del públic i dels músics i guitarristes de tot el món.

Premi Latin Grammy 2020 al Millor Àlbum de Flamenc.
Preus

Pati de butaques 15
Amfiteatre 12
+Despeses de gestió: 1€ online

Al comprar las entradas online el precio que aparecerá será el precio final, incluidos los gastos de gestión y aplicado el descuento de la promoción vigente en el momento para cada función. Compruebe todos sus datos antes de finalizar la compra, pues no podremos hacer cambios ni devoluciones una vez realizada la misma.

Por cuestión de control de aforo, y para respetar las medidas de seguridad que marca la ley, es condición indispensable, para acceder al recinto, que toda persona, independientemente de su edad y de si ocupa butaca o no, presente su localidad a la entrada.

*El anfiteatro goza de buena visibilidad, pero dependiendo del formato del espectáculo, ésta puede verse afectada. El acceso al anfiteatro no dispone de ascensor..

Descomptes

NO HI HA DESCOMPTES