Annie, el musical

De Broadway a Espanya

07 de març
07 de març

07 de març de 2021

Annie, el musical

De Broadway a Espanya

GUANYADORA DE 7 PREMIS TONY I 3 GRAMMY. 4t LLOC RÀNQUING DE BROADWAY.

Després de cinc reeixides temporades en la cartellera madrilenya, amb dos discos de l'obra completa en el mercat, l'espectacular producció del musical de Broadway, ANNIE EL MUSICAL, torna amb una fórmula mai vista fins ara al nostre país. Amb unes melodies inoblidables com Mañana (Tomorrow), autèntic cant a l'optimisme, una escenografia espectacular i una il·luminació que ens transporta al Nova York dels anys 30, aconsegueix crear una atmosfera ideal, per a un espectacle deliciós concebut per al gaudi de tota la família.

Annie és una xicoteta òrfena que viu en l'orfenat que dirigeix la malvada Miss Hannighan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seues amigues de l'orfenat. Annie somia que algun dia els seus pares vinguen a recollir-la. Una vesprada, Grace Farrell, secretària personal d'Oliver Warbucks, visita l'orfenat amb la idea de triar a una òrfena per a passar les vacances de Nadal a la casa del multimilionari i Annie, és la seleccionada. Malgrat l'actitud brusca i rondinaire del Sr. Warbucks, Annie aconsegueix arribar al seu cor i al de tots els que habiten en aqueixa majestuosa mansió. Després de milers d'aventures, Annie és adoptada pel Sr. Warbucks i la seua futura dona, Grace Farrell, donant un gir inesperat en la vida de tots dos.


Tomás Padilla
César Belda
Silvia Billaú
Lamberto García
Durada
120min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys
20% dte. Pack familiar (per la compra de 4 entrades)

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.