Adiós, Dueño Mío | L'Auditori Torrent

01 de maig de 2021

Adiós, Dueño Mío

Adiós, Dueño Mío

O la traición en la amistad

Cinc dones, juntes i divertides, munten un "sarau", com diu María de Zayas. Cinc actrius. Cinc actrius que interpreten a cinc dones adultes, xiquetes de classe bé, amigues i còmplices, que viuen amb passió l'agredolç sabor dels seus amors, i l'atracció que senten pel sexe. Tres d'elles interpreten a tres homes que practiquen sexe obert, però pretenen ser els seus amos. Portades per l'ímpetu desinhibit de Fenisa, decideixen per fi viure en llibertat... "Adiós Dueño Mío", una versió lliure de la comèdia de María de Zayas.

Podríem dir que el sexe és un llenguatge que ens comunica, pel qual ens expressem i acostem a un dels plaers mes desconeguts i fascinants que ens dona la vida. No implica un projecte vital, no implica submissió de cap de les dues parts. Lliure de pressions emocionals i de condicionaments socials, podria convertir-se en un joc plaent i ple quan se suma la química hormonal amb la complicitat del pensament. Un dels regals de la vida. Socialment acceptat per i per a l'home. Rebutjat si aquest comportament el practica la dona. María de Zayas va alertar d'aquesta incidència fa 400 anys i va barallar ferm, amb intel·ligència, amb humor i amb el convenciment que arribaríem a entendre que el sexe lliure no va de la mà dels vots sagrats del compromís.


Text
María De Zayas
Direcció i dramatúrgia
Magüi Mira
Versió
Emilio Hernández
Intèrprets
Marta Calabuig
Pilu Fontán
Rosana Martínez
Laura Valero
Silvia Valero
Durada
80min.

Preus

Pati de butaques 15
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte.  Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.