A vueltas con Lorca

Carmelo Gómez

18 de desembre
18 de desembre

18 de desembre de 2020

A vueltas con Lorca

A vueltas con Lorca

Carmelo Gómez

És Federico qui ens arriba a la taula a través de les aules. El personal del poeta granadí, eixa manera d'entendre els versos des de la llibertat, el somnambulisme, el simbolisme i l'abstracció pura del surrealisme, l'absència de lirisme emocional o didàctic, l'assumpció de la tragèdia sense el melodrama. Tant la seua vida com els seus poemes són "limo de voces perdidas", tan inútils com imprescindibles, pròxims en la veu de Carmelo, irresistibles amb un piano de la mà, dels dits de Mikhail Studyonov. Des de l'amor, demiürg ordenador, passant per eixe món sensual de l'home vividor, hedonista, apassionat, eròtic, pansexual que va ser Lorca, per a arribar a la tragèdia, a un bosc on els personatges van a lloms de cavall, esdevindre implacable de força superior, bosc màgic i sacrificial. I arribar a la mort, a la mort del mateix Lorca, al descampat on va ser assassinat el poeta, el 18 d'agost de 1936 per uns descerebrats. Bernarda, Bodas de Sangre, Yerma, Romancero Gitano, Las Casidas, Diván del Tamarit, Poeta en Nueva York, El caballero de Olmedo, Libro de Poemas, Poema del Cante Jondo, etc, sobretot etc. 

Accedeix ací a la descàrrega del dossier del l'espectacle A vueltas con Lorca.


Direcció
Emi Ekai
Actor
Carmelo Gómez
Piano
Mikhail Studyonov

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 10€
+Gastos de gestión: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove, Carnet Universitari, Menors de 14 anys
20% dte. Majors de 60 anys
20% dte. Aturats
20% dte. Persones amb movilitat reduïda
50% dte. Menors de 4 anys

GRUPS:
10% dte. Grups de 10 a 19 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones + 1 invitació (només en taquilla)

+info i reserves de grups: 96 158 10 77.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tindre en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. El descompte és vàlid per al titular del mateix i un acompanyant. El dret al descompte haurà d'acreditar-se a l'entrada de l'espectacle amb el carnet corresponent. En cas de no acreditar-se, haurà d'abonar-se la diferència en taquilla.