Óscar Tramoyeres

Con poquito me conformo

26 de juliol
26 de juliol

26 de juliol de 2020

Óscar Tramoyeres

Óscar Tramoyeres

Con poquito me conformo

L'autèntic rei de Les Nits del Talia

Hola, el meu nom és Oscar Tramoyeres i soc un tipus normal, que fa coses normals i que em conforme amb poquet. I d'això parle en aquest monòleg. Em conforme amb fer l'amor una vegada a la setmana, amb no atabalar-me en l'Ikea, amb entendre a la meua mare o que la llum del vàter dure el mateix que em costa pixar. Jo, amb poquet, em conforme.

Óscar Tramoyeres és un dels còmics més volgut i reclamat pel públic valencià. Amant de la comèdia i amb un llarg recorregut profesional, arriba directament des de l'Horta Valenciana (Rafelbunyol) per a pujar-se als escenaris de tota la Comunitat Valenciana. Amb el seu humor del terreny, fàcil i directe aconsegueix arrancar als seus espectadors més d'una riallada. Un còmic humil i pròxim, que té molt clar, que la vida cal prendre-se-la amb humor.Preus

Aforament sense numerar 12€
+Despeses de gestió: 1€ online

En la compra de les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, perquè no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

No hi ha descomptes